Essential foods

 

WAT IS ESSENTIAL FOODS?

 

Een maaltijd voor je huisdier – Zoveel meer dan voer

Het oude gezegde ‘Je bent wat je eet’ gaat ook op voor onze honden. Sommige eigenaren kiezen voor een dieet van botten en rauw voer, omdat ze denken dat een voorgegaarde maaltijd niet kan voldoen aan wat een hond nodig heeft om gezond te blijven en zich optimaal te gedragen. ESSENTIAL FOODS maakt dezelfde kwaliteit van leven mogelijk als een dieet van botten en rauw voer, maar dan zonder de stress en het ongemak van het hanteren en bereiden van diepgevroren/rauw vlees, botten en organen.

 

ESSENTIAL FOODS is een revolutie op het gebied van diervoeding waarvoor uw pup of volwassen hond u dankbaar zal zijn. ESSENTIALS hondenbrokken zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig hondenvoer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen door jaar in, jaar uit, het meest uitgebalanceerde gedrag en een optimale gezondheid te realiseren. Het is onze overtuiging dat u en uw hond het allerbeste verdienen. Om onze ambities waar te maken, zijn de ingrediënten en de samenstelling van onze hondenvoeding een klasse op zich. Welkom bij ESSENTIAL FOODS.

 

Elke gram is zorgvuldig geselecteerd

Onze maaltijden laten niets over aan het toeval. Elke gram van Essential Foods is zorgvuldig geselecteerd en bevat enkel ingrediënten die voldoen aan onze hoogste kwaliteitsvoorwaarden.

 

“Je bent wat je eet” is een zin die past en belangrijk is zowel bij onze viervoeters als bij mensen. Dat is waarom wij spreken over maaltijden en niet gewoon hondenvoer, simpelweg dat de maaltijden meer zijn dan alleen maar voeding.

 

Wat is “Behavioural optimised food” (BOF)?

BOF is gebaseerd op het beginsel dat het voer moet aansluiten op het natuurlijke dieet van hond. Dat is precies wat wij hebben weten te bereiken.

 

Essential Foods zorgt ervoor dat uw hond een stabiele suikerspiegel heeft.