Olly&Molly

 

Het verhaal van Olly & Molly toont zich eigenlijk als een vervolg op een verhaal waar ze al 25 jaar geleden aan begonnen schrijven. Met Herbavita ontwikkelen ze al jaren voedingssupplementen voor runderen, varkens en pluimvee, allemaal in teken van natural support. Op die manier ondersteunen ze gericht enkele lichaamsfuncties en/of versterken ze de algehele weerstand.

Support voor onze beestige beestjes

Natuurlijk konden ze de lieve, schattige huisdieren en grotere viervoeters niet laten achterblijven. Ook zij verdienen de grootste zorg en beste ondersteuning. Daarom hebben ze de afgelopen jaren hard gewerkt en de nodige onderzoeken uitgevoerd om minutieus ontwikkelde supplementen te creëren. Telkens met de liefde en warmte voor de beestige beestjes. Het resultaat: de producten en supplementen van Olly & Molly.

 

Plant-based

Alles wordt plant-based opgebouwd, wat wil zeggen dat de voedingssupplementen van Olly & Molly voornamelijk zijn gemaakt van planten en kruiden. Uit deze zaken kunnen dieren de nodige versterkende stoffen halen. Met Olly & Molly kun je jouw beste vriend zo op een gezonde, natuurlijke manier meer weerstand bieden.

 

Inhouse R&D en productie

Voor je jouw huisdieren, paarden en andere rondhuppelende gezelschapsbeestjes iets toedient, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de herkomst van de producten kwalitatief en betrouwbaar is. Bij Olly & Molly produceren ze alles in eigen beheer. Dit in hun moderne productiesite in Kluisbergen, Oost-Vlaanderen.

 

Tijdens de productie besteden ze immens veel aandacht aan kwaliteit via regelmatige controles. Hun state-of-the-art technologische machines zorgen voor het nauwkeurig bewerken, doseren en mengen van alle ingrediënten. Zo zorgen ze voor producten die betrouwbaar zijn en efficiënt.

 

 

Hun voedingssupplementen en natuurlijke extra’s komen overigens pas op de markt wanneer deze aan de wettelijke eisen voldoen. De afdeling Research & Development doet het nodige onderzoek en evalueren consequent hun werk binnen diverse testfases.